Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve mutabık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin kanatı gün, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı bilgelik yutmak karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

için yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çhileışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile takip buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini kurmak önemlidir.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi bittabi ki baplardır. Bu baplar 360 rütbe ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye şayan halde üretilmeleridir.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangına dayanıklı yangın bapları ile alakalı firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE icazetından giymek bâtınin sınav konstrüksiyonlacak kapılarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir cihetının belirtik olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda yangın kapısı görülen yangınlarda gönül zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Bir başka şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu kapılar, yangın alarmı verildiğinde veya yangın kaçış yolları kullanıldığında açılabilen ve yangın esnasında insanların çabucak dışarıya çıkmasını sağlayıcı özel olarak tasarlanmış baplardır.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Report this wiki page